Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pridružite nam se na dočeku Svetog Nikole u Donjem Kraljevcu!

Dragi naši mali i veliki slušatelji, ponovno nam stiže vrijeme za slatko druženje i darivanje!

Sveti Nikola nam stiže, a mi mu napokon ponovno možemo pripremiti veseli doček – u ponedjeljak, 5. prosinca od 18:00 sati u Hotelu Kralj u Donjem Kraljevcu!

Svetog Nikolu u dugoj i hladnoj noći čekat će mnogo čizmica, a za daleki put ugrijat ćemo ga radosnim dočekom, vrućim čajem i veselom pjesmom! Naravno, sveti Nikola poslušat će želje svih mališana, a dolazi i s torbom puuunom darova koju su napunili Općina Donji Kraljevec, kompanija Tehnix i radio Studio M.

Prije nego što s vašim mališanima očistite čizmice i stavite ih u prozor, pridružite nam se na dočeku svetog Nikole u hotelu Kralj kako bismo mu zajedno ugrijali srce i ispratili na put koji će ga dovesti i do naših prozora.

Kao i prijašnjih godina, doček je otvorenog tipa i dobrodošli su svi mališani, roditelji, bake, djedovi … svi koji ste spremni na jedno vrlo veselo druženje!

Vidimo se u ponedjeljak u Hotelu Kralj, a do tad se podsjetite kako nam je bilo na posljednjem dočeku prije tri godine:

>> FOTO: Veseli doček Svetog Nikole u Donjem Kraljevcu

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.