Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Pribislavečki osnovnoškolci od jeseni u novoj školskoj zgradi

Tristotinjak učenika Osnovne škole Vladimira Nazora u Pribislavcu sljedeću nastavnu godinu pohađat će u novoj zgradi, potvrđeno je to na konferenciji za medije na kojoj je župan Matija Posavec u prostorijama nove škole potpisao ugovor o nabavi namještaja.

Ugovor je vrijedan  1.744 168,75 kuna, a opremanje zgrade posljednji je korak ka završenju projekta kojim će nakon 150 godina školstva u ovom mjestu školarci će napokon dobiti adekvatne i suvremene prostorije.

 

DSC6589

Prvi dan škole dočekat ćemo u novoj zgradi na ponos svih učenika i djelatnika, ali i na ponos cijelog Pribislavca i Međimurja. –  rekao je ravnatelj škole Bruno Matotek te dodao da će ustrajati na uvođenju jednodnevne nastave i mogućnosti produženog boravka za učenike nižih razreda, kao i izgradnji sportske dvorane.

Podsjetimo da se nastava trenutno odvija u dvorcu grofa Feštetića, izgrađenom 1870., koji je adaptiran za potrebe škole 1968. godine. Unatoč neadekvatnim uvjetima za izvođenje nastave, škola sudjeluje u mnogim projektima, ostvaruje uspjehe na natjecanjima, što je pohvalio župan te dodao da će Županija i dalje podupirati projekte za napredak obrazovanja u Pribislavcu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.