Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Preminuo poznati međimurski stomatolog Slavko Delladio

Foto: Hrvatsko stomatološko društvo HLZ-a Čakovec

Jučer je preminuo poznati međimurski stomatolog Slavko Delladio, dr. med. dent., spec. ortodoncije, potvrdili su iz Hrvatskog stomatološkog društva HLZ-a Čakovec.

Slavko Delladio rođen je 1955. godine u Varaždinu, osnovnu školu završio je u Prelogu, a srednju školu za dentalne tehničare u Zagrebu. Diplomirao je na Stomatološkom fakultet u Zagrebu 1981. godine, a specijalistički ispit iz ortodoncije položio je 1992. godine.

Još je godinu ranije, 1991. postavio fiksni ortodontski aparat, dok je to većini ljudi bila jedna velika nepoznanica. Više od 28 godina izrđivao je fiksne ortodontske naprave i u tom području pripada među najiskusnije ortodonte u Hrvatskoj zbog čega je dr. Delladio bio vrlo cijenjen među kolegama, kao i pacijentima.

Posljednji ispraćaj bit će u subotu, 24. veljače u 13 sati na groblju u Prelogu.

Iskrenu sućut upućujemo obitelji, prijateljima i kolegama!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.