Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Preložani spremni za međimurski derbi: Favorita nema, ali pokušat ćemo ponoviti Ivanić

Rukometaši Preloga, nakon uvjerljive pobjede protiv Ivanića na otvaranju prvenstva u 1. HRL Sjever, za nove bodove borit će se protiv najvećeg županijskog rivala, Čakovca.

Novopečeni prvoligaš stiže na krilima pobjede protiv Požege te željan novih bodova, baš kao i domaćini. A, kao i nebrojno puta do sada, pobjednika ogleda dviju naših najboljih momčadi bi mogle odlučiti nijanse, kazao je Prelogov Denis Bogović.

  • Mi smo kompletni i idemo bez euforije pokušati ponoviti utakmicu protiv Ivanića gdje smo uz čvrstu obranu došli do dobrog rezutlata i bodove ostavili u Prelogu. Protiv Čakovca favorita nema jer dvije, tri propuštene prilike najverojatnije će riješiti pitanje pobjednika, kazao je.

Velika podrška i vjetar u leđa Preložanima su uvijek navijači pa ih i ovog puta čekaju u što većem broju.

  • Znamo kakvo je rivalstvo dugi niz godina, dobro smo se pripremili za utakmicu i mislim da idemo po pobjedu! I, naravno, pozivamo naše navijače da dođu u što većem broju!, proučio je Alen Novosel. 


A Bogović zaključuje:

  • Vjerujemo da će biti dobra atmosfera, znamo da dolazi puno gostujućih navijača, ali imamo mi navijače koji su najglasniji kad je najpotrebnije, vjerujem da će tako biti i sutra!

Utakmica 2. kola u sportskoj dvorani u Prelogu igra se u subotu, 21. rujna u 19 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.