Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Prelog sezonu zaključio remijem i u zoni ispadanja

Rukometaši Preloga odigrali su 29:29 (11:19) s Vidovcem u derbiju začelja i u susretu posljednjeg 26. kola 1. HRL Sjever.

  • Nismo odustali na -8, promijenili smo napad, obrana se popravila. Dali smo priliku mladim igračima i pokazalo se da su kroz treninge i rad nešto postigli. Kao i prethodne utakmice, željeli smo pobjedu, ali da nije bilo obrane sigurno ne bi tako završilo, komentirao je trener Tomislav Horvat, a o konačnom plasmanu i ostanku u ligi dodao: Vjerujem da ćemo ostati u ligi, da će se poklopiti rezultati u Premijerligi. Nadam se da će se i uprava i igrači posložiti pa da na jesen nastavimo. 

U finišu borbe za ostanak u ligi Preložani su prekinuli niz od četiri uzastopna poraza, ali im bod nije bio dovoljan kako bi s Vidovcem zamijenili pozicije na ljestvici. Ostali su na 12. mjestu i još uvijek su u zoni ispadanja pa im preostaje ishod premijerligaša …

Domaće strijelce predvodili su Igor Krajner sa 10 i Mario Belić s 9 pogodaka. Kod gostiju najefikasniji su bili Tomislav Hirš sa 7 i Mario Dobovičnik sa 6 golova.

1. HRL Sjever, 26. kolo:  RK Prelog – RK Vidovec 29:29 (11:19)

RK PRELOG: Nino Koprivec, Vanja Lončarić; Denis Bogović, Patrik Bogović, Igor Krajner 10, Tom Novak 1, Niko Škvorc, Dejan Novak, Dario Požgaj 2, Dominik Mikec, Mihael Nestić, Ivan Koprek 2, Karlo Zadravec 5, Mario Belić 9
Trener: Tomislav Horvat

RK VIDOVEC: Luka Zrinski, Matej Šagij 1, Martin Minđek 3, Miljenko Melnjak 4, Kristijan Štefičar 1, Bruno Varšić, Mario Dobovičnik 6, Sebastijan Vincek 1, Tomislav Hirš 7, Marko Težak 2, Ivan Pajić, Borna Horenec 4, Patrik Ozmec, Domagoj Hajsok, Bruno Varšić
Trener: Srečko Horenec

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.