Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Prelog i Mala Subotica prvi vrhu novozaraženih proteklog tjedna

ilustacija_covid_koronavirus

U protekla 24 sata u Međimurskoj županiji evidentirano je 68 novih slučajeva zaraze virusom COVID-19, oporavile su se 54 osobe pa su trenutno 482 aktivno oboljele.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 219 uzoraka, od čega je evidentirano 64 pozitivnih, što je 29,2% pozitivnih. Iz drugih županija prijavljena su četiri pozitivna slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 38 pacijenata. Proteklog dana četiri su hospitalizirana, a  tri otpuštena. Nema pacijenata na invazivnoj respiraciji i nema preminulih osoba.

Do danas su u Zavodu za javno zdravstvo uzeta 73.402 uzoraka.

Prema mjestu prebivališta u periodu od 18. do 24. listopada,  146  je ukupno oboljelih na području grada Čakovca, 45 općine Nedelišće, 32 na području grada Preloga, 29 općine Mala Subotica, 22 općine Sveti Juraj na Bregu, 20 na području grada Mursko Središća, 19 općine Štrigova, po 17 na području općina Belica, Donji Kraljevec i Goričan,  15 općine Šenkovec, 13 općine Orehovica, po 12 općine Pribislavec i Selnica, 10 općine Domašinec, sedam općine Donji Vidovec, šest općine Sveta Marija, četiri na području Općine Dekanovec i Podturen, po tri općine Gornji Mihaljevec, Kotoriba i Strahoninec, a po jedan slučaj zaraze evidentiran je na području općina Donja Dubrava, Vratišinec i Sveti Martin na Muri.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 89 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 362 osobe. Preminula je jedna osoba. Oporavilo se 88 osoba i broj aktivnih slučajeva je 761.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 95 pacijenata, od kojih je 10 na respiratoru.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 89 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 362 osobe. Preminula je jedna osoba, a 88 se oporavilo pa je trenutno 761 oboljela. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 95 pacijenata, od kojih je 10 na respiratoru.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.