Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Predsjednica nakon pobjede Vatrenih: Očekujem bolju igru, ponekad treba malo riskirati

Na tribinama maksimirskog stadiona Hrvatsku je protiv Azerbajdžana bodrila i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Utakmicu je i ovog puta pratila okružena navijačima, a nakon pobjede s tribina se spustila u maksimirske svlačionice kako bi čestitala izborniku Daliću i reprezentativcima.

 

  • Mislim da je moglo biti i bolje, ali s obzirom na to da je ovo prva igra ovog postava bilo je ok. Do nedjelje će se oni bolje posložiti, uigrati i vjerujem da će to biti dinamičnija utakmica. Vidjeli smo koliko smo bili dominantni, nismo iskoristili šanse, oni su od dvije iskoristili jednu. Mislim da je malo previše igrača bilo u poleđini, odnosno na sredini terena s obzirom na to da se većina utakmice vodila na azerbajdžanskoj polovici. Ja bih ih malo više isturila u napad, mislim da moramo biti agresivniji, znate kako ja uvijek mislim – no risk no profit, treba nekad malo i riskirati., prokomentirala je predsjednica Grabar-Kitarović.
Na pitanje ide li u Budimpeštu odgovorila je: Naravno. Očekujem puno bolju igru nego danas!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.