Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Predložite policiji lokacije za nadzor brzine

ilustracija_policija_Foto: Studio M

Foto: Studio M

U sklopu pojačanih aktivnosti ROADPOL-a, na području država članica održat će se 24-satni pojačani nadzor brzine. Sve policijske uprave na području Republike Hrvatske, pa tako i Policijska uprava međimurska u petak, 19. travnja provest će aktivnosti pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

Tijekom akcije prema svim vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine, primjenjivat će se sankcije propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.
 
“Vozači koji ne poštuju ograničenja brzine, ugrožavaju sebe, ali i druge sudionike u prometu. Podsjećamo kako je nepropisna i neprilagođena brzina, jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti stanje sigurnosti u cestovnom prometu.”, navode iz policije.
 
Građani su pozvani da od 3. do 12. travnja predlože lokacije na kojima žele da policija pojačano nadzire nepropisnu brzinu kretanja vozila. Prijedloge pošaljite na: medjimurska@policija.hr.           

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.