Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Praznik rada uz polufinale Kupa i prvomajski grah

Nogometaši Mladosti i Nedelišća u srijedu u Svetoj Mariji igraju prvu utakmicu polufinala Kupa Međimurskog nogometnog saveza. Domaći prvoligaš pokušat će iznenaditi favoriziranog četvrtoligaša koji pak je u lovu na svoj rekorni treći uzastopni plasman u finale žuapnijskog Kupa.

Dodajmo tome da uz vrhunski nogomet, NK Mladost Sveta Marija priprema i prvomajski grah za sve mještane i ljubitelje nogometa već od 15 sati!
Utakmice polufinala 1. svibnja počinju u 17 sati, a Mladosti i Nedelišće će uzvrat igrati 8. svibnja na SRC Trate u Nedelišću.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.