Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Poznati detalje tragične nesreće na cesti uz kanal: Smrtno stradao 40-godišak

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se dogodila jučer na cesti uz derivacijski kanal u visini Donjeg Mihaljevca, a u kojoj je jedan od vozača smrtno stradao.

– U srijedu oko 14 sati i 20 minuta na cesti između Oporovca i Donjeg Mihaljevca, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka 21-godišnjak s područja općine Kotoriba, pretjecao je osobni automobila koprivničkih registarskih oznaka kojim je ispred u istom smjeru upravljao 43-godišnjak s područja grada Koprivnice, a da prometna traka kojom namjerava pretjecati nije bila slobodna na dovoljnoj udaljenosti.

Zbog toga je u kočenju udario u taj automobil koprivničkih registarskih  oznaka, nakon čega je u nastavku kretanja udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak s područja Varaždinske županije, dok je osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka također udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka. – piše u priopćenju.

40-godišnji vozač preminuo je na mjestu nesreće.

21-godišnjak je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Njemu, kao i 43-godišnjaku izvađena je krv i uzet urin zbog analize na prisutnost apsolutnog alkohola u krvi. U automobilu 43-godišnjaka bili su 24 i 32-godišnjak s područja Koprivničko-križevačke županije i 20-godišnjak s područja općine Donja Dubrava.

Na mjesto događaja je izašlo sedam pripadnika DVD Prelog s jednim vozilom, preventivno radi mogućeg zapaljenja automobila.

Protiv 21-godišnjaka podenesena je kaznena prijava zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.