Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Potvrđeni sastavi međimurskih liga, imenovano novo rukovodstvo natjecanja

MNS 1/4 finale Kupa NK Dinamo - NK Polet 1:3 (1:2) Domašinec / 13.4.2022.

Na održanoj 7. sjednici Izvršni odbor Međimurskog nogometnog saveza odlučio je o sastavu međimurskih nogometnih liga i imenovao novo rukovodstvo natjecanja.

Većina točaka dnevnog reda odnosila se na pripremu nadolazeće 2022./2023. sezone, navode u priopćenju iz MNS-a.

U natjecanje svih međimurskih liga uključeno je ukupno 65 klubova.

Po 16 klubova igrat će u Premijer međimurskoj nogometnoj ligi, 1. MNL i 2. MNL.

Osam klubova igrat će u 3. MNL skupina A, a devet klubova u 3. MNL – skupina B.

Sastavi liga iz posljednjeg GOOL-a:

Podsjetimo da sezona u Premijer ligi, 1. MNL i 2. MNL počinje 21. kolovoza, a vikend kasnije i u ostalim ostalim ligama, uključujući veterane i mlađe uzrasne kategorije. Plenum klubova bit će održan u ponedjeljak, 25. srpnja.

Usvojene su liste sudaca i delegata za novu sezonu.

Imenovano je novo rukovodstvo natjecanja. Odlukom Izvršnog odbora povjerenik natjecanja za seniorska natjecanja, a ujedno i povjerenik za suđenja za natjecanja mlađih uzrasta i veterana biti će Igor Križarić. Funkciju povjerenika za natjecanja mlađih uzrasta i veterana vršit će Darko Jambrović, koji će ujedno na funkciji disciplinskog suca zamijeniti Hrvoja Novaka.

Povjerenik za suđenje seniorskih natjecanja biti će Marin Horvat, a odlučeno je i da će na funkciji povjerenika za registracije Darko Jambrović zamijeniti Igora Križarića. Novi predsjednik Komisije za žalbe je Hrvoje Novak.

Povjerenik za suđenje seniorskih natjecanja bit će Marin Horvat. Povjerenik za registracije u novoj sezoni bit će Darko Jambrović, a novi predsjednik Komisije za žalbe je Hrvoje Novak.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.