Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Potvrđen petnaesti slučaj zaraze koronavirusom u Hrvatskoj

Iz Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” potvrđena je još jedna oboljela osoba novim koronavirusom, hospitalizirana u Zagrebu. Riječ je o mlađoj muškoj osobi koja je došla sa skijanja iz Austrije i petnaesta je osoba u Hrvatskoj kojoj je potvrđena zaraza koronavirusom.

​Ranije danas potvrđen je 14. slučaj 

Ranije danas potvrđen je 14. slučaj oboljele osobe, a koja je hospitalizirana u OB Pula. Radi se o osobi koja je došla iz Italije, zajedno s prvooboljelim, izvijestio je Nacionalni stožer civilne zaštite. U Hrvatskoj je ukupno 365  testiranih uzoraka i u ovom trenutku ima još šest uzoraka na testiranju. Pod zdravstveni nadzor do današnjeg dana stavljeno je 5613 osoba iz područja zahvaćenih epidemijom novim koronavirusom.

 Prema posljednjim podacima ECDC-a u svijetu je potvrđenih 114.422 slučajeva, od čega 33.668 izvan Kine. Do sada se oporavilo 64.027 osoba. Italija do danas bilježi 9172 oboljelih (više za 1.790 u odnosu na jučer) i umrlih 463 (više za 97 u odnosu na jučer) – druga je država po broju zaraženih i proglašena je crvenom zonom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.