Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Potpisan ugovor za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove zgrade OŠ Nedelišće

Potpisivanjem ugovora projektno-tehničke dokumentacije vrijednost 80 tisuća eura napravljen je prvi korak k izgradnji nove zgrade OŠ Nedelišće. Prostirat će se na oko četiri tisuće kvadrata, a za više od 550 učenika, bolje uvjete donijet će i jednosmjensku nastavu.

Ugovor je s predstavnikom projektantske tvrtke potpisao ravnatelj Ivica Pajić istaknuvši da je nova škola dio strategije razvoja koja je u OŠ Nedelišće donesena prije 20 godina.

DSC5335 OS Nedelisce studiom.hr

Izgradnju nove zgrade druge najveće međimurske osnovne škola s 10 posto sufinancirat će županijski proračun, a preostali dio iz vanjskih izvora jer je njezina izgradnja prijavljena u sklopu razvojnog programa Sjever, rekao je župan Matija Posavec.

Nova škola gradit će se na području između crkve i sportskog parka gdje će jednog dana imati prilike za izgradnju također željene sportske dvorane, dok će se do tada koristiti već dostupna rješenja.

DSC5313 OS Nedelisce studiom.hr

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.