Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Potpisan sporazum o sufinanciranju kombi vozila s ugrađenom rampom za Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec

Međimurski gradonačelnici i načelnici danas su u županijskoj vijećnici stavili potpis na ugovor za sufinanciranje kombi vozila s ugrađenom rampom za Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec čime će svaka JLS iz svog proračuna izdvojiti 2 tisuće eura, objavila je Međimurska županija.

Projekt nabave vozila s ugrađenom rampom (dizalicom) vrijednosti 48.868,77 eura predstavljen je na Kolegiju gradonačelnika i načelnika 6. ožujka. Načelnici i gradonačelnici tada su donijeli i zaključak o zajedničkom sufinanciranju.

Ugovor je ispred COO potpisala ravnateljica Dragica Benčik. Kako je istaknuto na potpisivanju sporazuma, vozilo je namijenjeno prijevozu polaznika Centra s izrazitim motoričkim teškoćama koji se kreću uz pomoć invalidskih kolica. TKoristit će se i za prijevoz učenika na školske izlete, terensku nastavu, smotre i natjecanja. Njegovom će se nabavom tako značajno poboljšati kvaliteta života i mobilnost učenika.

Podsjetimo da je u tijeku izgradnja nove zgrade Centara za odgoj i obrazovanje, regionalno-edukacijskog centra Čakovec, u koje se preseljenje očekuje iduće godine. Izgradnju sufinanciraju Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Međimurska županija i Grad Čakovec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.