Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Pošaljite nam svoju glazbenu želju!

ilustracija_radio

Dobre se stvari ne mijenjaju s godinama, već tradicionalno kažemo na početku svake nam nove godine.

Tako ni s dolaskom 2022. godine ne zaboravljamo na važnost vašeg glazbenog izbora kroz naša poslijepodneva. Od ponedjeljka do subote u dobro poznatom terminu od 14:00 do 16:00 sati ispunjavamo glazbene želje.

U tom terminu možete nam se javiti u eteru na jednu od naših telefonskih linija (040 655-511 ili 655-508) ili kad god stignete iskoristite priliku putem našeg Facebook profila Radio Studio M i pošaljite nam svoju glazbenu želju – a mi ćemo je ispuniti u prvoj sljedećoj emisiji Dvosjed.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.