Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Policija u polju kod Kotoribe pronašla zakopan alat

Pronađen ukraden profesionalni alat / Foto: PUM

U polju kod Kotoribe policija je pronašla dio ukradenog profesionalnog alata (na slici), zakopan u zemlju, javlja Policijska uprava međimurska.

Pronađen ukraden profesionalni alat / Foto: PUM
Pronađen ukraden profesionalni alat / Foto: PUM

Između 9. i 10. ožujka 2022. godine nepoznati je počinitelj provalio u teretni automobil, a potom i u proizvodnu halu privatnog poduzeća, odakle je ukrao razni profesionalni alat u vrijednosti više desetaka tisuća kuna. Policija je pronašla dio ukradenih predmeta te ih vratila vlasniku.

– Policija raspolaže s konkretnim saznanjima o osobama koja se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom te je u tijeku kriminalističko istraživanje, javljaju iz PUM.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.