Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Policija traži razbojnike koji su u Pribislavcu napali mladića (18)

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Ilustracija Studio M

Policija intenzivno traga za počiniteljima koji su jučer, 14. svibnja oko 16:40 sati u Pribislavcu, Kaštelskoj ulici, počinili razbojništvo nad 18-godišnjakom. 

Nakon kraćeg razgovora jedan od dvojice počinitelja zatražio je od 18-godišnjaka novac. U trenutku kada je oštećeni iz odjeće izvadio novčanik, počinitelji su fizički nasrnuli na njega te mu pritom iz novčanika ukrali nekoliko stotina eura.
 
Oštećeni je u događaju lakše ozlijeđen, dok će se protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.