Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Policija pronašla kradljivca koji je ukrao opremu HGSS-a

Policija je pronašla kradljivca koji je u četvrtak iz zaključanog službenog kombija ukrao službenu i privatnu opremu HGSS-ovca na varaždinskom području

Kako je izvijestila Policijska uprava varaždinska, radi se o 26-godišnjem mladiću iz Gornjeg Vratna. Sumnja se da je 30. lipnja u popodnevnim satima u Dravskoj park šumi u Varaždinu, predio zvani Beli kipi, provalio u kombi vozilo vlasništvo 34-godišnjaka aktivnog pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja. Iz vozila je otuđio torbe sa opremom za spašavanje iz dubina i visina.

Brzim postupanjem policijskih službenika i poduzetim radnjama jučer, 1. srpnja pronađen je počinitelj i veći dio ukradene opreme. Pronađena oprema je vraćena oštećenom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.