Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pogledajte veliku fotogaleriju s 13. Divljeg triatlona Prelog

Stotinjak natjecatelja sudjelovalo je na 13. Divljem triatlonu Prelog koji je održan danas u organizaciji udruge Sportikus. Pobjednik u muškoj konkurenciji je Martin Štefan (TK Zrinski) iz Virja, a uz njega na postolju bili su drugi Lovro Rašan (TK Sjever Varaždin) iz Preloga i treći Josip Hižman (TK Sjever Varaždin) iz Cirkovljana.

>>> Martin Štefan i Tina Šolja pobjednici 13. Divljeg triatlona, na postolju i domaći triatlonci

Kod žena prvo mjesto osvojila je Tina Šolja (TK Swibir), druga je bila Dina Kuiš (TK Jarun), a treća Zara Horjan (TK Zrinski).

U organizaciji su pomogli mnogi volonteri, BK Brelog, za sigurnost natjecatelja brinuli su HGSS Stanica Čakovec i GDCK Čakovec, a među pokroviteljima ove sportsko turističke manifestacije su Grad Prelog i Turistička zajednica Grada Preloga.

Više poslušajte u našoj Zoni sporta, a u nastavku pogledajte našu veliku fotogaleriju:

*(molimo poštujte autorska prava, a uvjete korištenja pročitajte u ovome linku)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.