Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Podmetanje požara? Kod Donje Dubrave izgorjela vikendica

požar, crna lista, trava, raslinje / Foto: Ilustracija Pixabay

Foto: Ilustracija / Pixabay

Između 4. i 6. ožujka u blizini rijeke Drave na području Donji fizeš nedaleko od Donje Dubrave izgorjela je drvena vikendica vlasništvo 63-godišnjaka, a očevidom nije isključeno da je požar podmetnut.

Vikendica i cijeli inventar u potpunosti su izgorjeli. Kako je priopćila PUM, očevidom je inspektorica kao uzrok požara isključila tehnički uzrok i elementarnu nepogodu, dok poduzetu ljudsku radnju, kao uzrok požara, nije mogla isključiti.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a o požaru će biti obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.

Na našim cestama policija je jučer evidentirala dva oštećenja automobila na parkiralištima.

U Murskom Središću je vozač automobilom oštetio drugi parkirani automobil te napustio mjesto događaja, no ubrzo je pronađen te sankcioniran.

Drugi slučaj dogodio se na jednom parkiralištu u Čakovcu gdje je vozačica također automobilom oštetila drugo parkirano vozila, a bila je i pod utjecajem alkohola.

Peruanka organizirala lanac prostitucije, angažirala i dvije državljanke Venezuele

Varaždinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nakon kojeg je zbog prostitucije uhitila je državljanku Perua, a kaznene prijave podnijela protiv dviju državljanki Venezuele.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.