Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

PODCAST | Suosjećajne zajednice – zajedno za palijativnu skrb

Svjetski je dan palijativne skrbi – obilježava se i ove godine pod motom Suosjećajne zajednice – zajedno za palijativnu skrb.

Tko treba pomoć, gdje potražiti pomoć ako vam je ona potrebna, kako pomoći onima koji trebaju palijativnu skrb i jesmo li dovoljno suosjećajni prema potrebitima, razgovarali smo ovog tjedna s mr. palijativne skrbi Renatom Bermanec, predsjednicom udruge ‘Pomoć neizlječivima’ i koordinatoricom za palijativnu skub u Međimurskoj županiji.

Donosimo iz našeg programa:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.