Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Počinje 13. sezona Ljetne kros lige Prelog

Foto: TK Kotoripski Begači

Prvim kolom danas počinje 13. sezona Ljetne kros lige Prelog, a koju će četvrtu sezonu uzastopce organizirati TK Kotoripski Begači.

Liga se sastoji od 10 kola, trči se svakog petka, sa startom i ciljem kod vidikovca NK Labud, a trkači i trkačice (seniori/seniorke i veterani/veteranke) birati mogu između kraće dionice od 3,2 km ili duže od 6 km. Već uhodanu kategoriju imaju i hodači na dionici od 3,2 km.

U kategoriji djece, najmlađu čine ‘bebači’ (100m) koja su lani, kada je prvi puta uvedena, okupila najveći broj sudionika, a tu su i kategorije: limači i limačice (200m), kadeti i kadetkinje (400), a koji su ove godine podijeljeni u dvije skupine: mlađi i stariji te juniorke i juniori (800m).

Devet kola je natjecateljskih, a posljednje će biti revijalno. Za troje najboljih u svakoj kategoriji osigurane su medalje, svakog sudionika koji istrči najmanje pet kola čeka nagrada iznenađenja, a posebne nagrade osigurane su za one koji će postaviti nove rekorde staze, najavila je danas u našoj emisiji Zona sporta ispred organizatora Danijela Krobot.

Trči se na vlastitu odgovornost i bez obzira na vremenske uvjete, a prijave na dan utrke kreću od 18 sati. Djeca startaju u 18:45, a odrasli u 19 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.