Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Počela izgradnja nogometnog terena s umjetnom travom u Parku mladosti

Iako je početak radova najavljivan još od veljače, jutros su u preloškom Parku mladosti napokon počeli radovi na izgradnji nogometnog terena s umjetnom travom.

Podsjetimo da su pripremni radovi  financirani  od strane Ministarstva sporta i turizma prema prošlogodišnjem projektu u iznosu od 624 tisuće kuna, dok teren s umjetnom travom financira Hrvatski nogometni savez. Prva faza do ugradnje terena trebala bi prema rokovima biti završena do sredine listopada.

Seniori i podmladak preloškog kluba treninge će odrađivati na terenima susjednih nogometnih klubova, no utakmice će igrati u Parku mladosti.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.