Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pobjegao policiji pa sletio u ogradu, nije imao ni vozačku

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile u četvrtak ozlijeđene su dvije osobe, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Oko 14:25 sati u Čakovcu u Zrinsko-frankopanskoj ulici, 79-godišnjak se na biciklu uključivao u promet s pješačko-biciklističke staze na kolnik pristupne ceste preko pješačkog prijelaza, ali nije propustio sva vozila te je na njega automobilom naletjela 49-godišnja vozačica. Muškarac je lakše ozlijeđen.

Oko 23:09 sati u Novom Selu Rok u Ulici Rade Končara 59-godišnjak zbog neprilagođene brzine u raskrižju je prilikom skretanja izgubio nadzor te automobilom sletio u ogradu. Muškarac nije imao položeni vozački ispit, a ranije u ulici Tome Masaryka nije stao na znakove zaustavljanja policijskih službenika.

Nakon nesreće, vozilom hitne prevezen u bolnicu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Protiv njega kao i 79-godišnjeg vozača bicikla, pokreću se prekršajni postupci.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.