Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Planuo požar u sušari, nagorjelo oko sedam tona kukuruza

Vatra / Foto: ilustracija

Foto: ilustracija

Varaždinska policija proteklog je vikenda evidentirala dva požara u kojima nije bilo ozlijeđenih već je nastala materijalna šteta.

U petak je u Beletincu na sušari nagorjelo oko 7 tona kukuruza i postrojenje za sušenje u vlasništvu 61-godišnjaka. Požar je izbio uslijed probijanja plamena iz peći u silos sušare nakon čega se proširio. Ugasili su ga pripadnici DVD Beletinec-Krušljevec i Sveti Ilija. Materijalna šteta procijenjena je na oko 50 tisuća kuna.

U subotu oko pola sata iza ponoći izbio je požar u skladištu jednog restorana u Varaždinu. Uzrok požara je zapaljenje tkanine u unutrašnjosti plinske sušilice, nakon čega se proširio po prostoriji, a potom i na krovište objekta ispod kojeg se nalazi stan u vlasništvu 68-godišnjaka. Po dojavi su na mjesto događaja izašli pripadnici JVP Varaždin DVD Kučan Gornji, DVD Biškupec, DVD Varaždin i DVD Gojanec.

Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.