Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pjesma ‘Slušaj’ Vlade Kalembera i Srebrnih krila prvi je hit dana

Vlado Kalember i Srebrna krila / Foto: screenshot YT

Vlado Kalember i Srebrna krila / Foto: screenshot YT

S prvim ponedjeljkom po završetku blagdana povratak u puni radni ritam u našem dnevnom programu donosi nam nove izbore hitova koje slušatelji biraju između najnovijih domaćih i stranih pjesama.

Na Silvestrovo smo dobili hit godine 2022., Zečićev i Škugorov duet ‘Jedna dođe, druga ode’, koji nas je pratio i u prvom tjednu nove godine.

Prvi hit dana u ovoj godini birali smo danas, a slušatelji su odabrali pjesmu ‘Slušaj’ Vlade Kalembera i Srebrnih krila.

Jedni od veterana naše estradne scene posjeduju neslomljiv stvaralački duh. Novi singl, koji su objavili u prosincu, poletna je pjesma koju krasi plesni ritam, a tematika potvrđuje da prava ljubav nikada ne blijedi, unatoč mogućim preprekama koje život donosi.

Tekst je napisao Željko Pavičić, pjesmu je uglazbio Vlado Kalember, a aranžman je napravio Hrvoje Grčević.

Od hita dana do hita godine

U nastavku godine radnim danima, od ponedjeljka do petka između dvije ponuđene pjesme slušatelji će birati hit dana. Subota će tradicionalno biti rezervirana za odabir hita tjedna, a isti će potom ući u konkurenciji za hit mjeseca. Tako ćemo na kraju godine dobit ćemo 12 pjesama koje će čini izbor za hit godine 2023.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.