Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA Pisanice, čokoladni zečevi i jaja za Priločanke i Priločance

Ususret Uskrsu na preloškoj tržnici vijećnici vladajuće većine Grada Preloga, darivali su svoje sugrađane prigodnim pisanicama, čokoladnim zečevima i jajima.

“Već tradicionalno kao vijećnici vladajuće većine u Gradu Prelogu zajedno sa svojim članovima i simpatizerima te s gradonačelnikom dijelimo prigodne poklone, pokušamo uljepšati blagdane i čestitamo Uskrs svojim sugrađanima”, poručio je predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki. Kao i svake godine zadovoljni su brojem okupljenih, a u prvom je planu blagdansko druženje s građanima.

Svim građanima Grada Preloga, zaželio je sretan Uskrs, čestitkama se pridružio i zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.