Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

PIKAČ: Dvadeset i šesta godina ‘PIKANJA’!

Na preloškoj tržnici predstavljen je 26. Pikač najdugovječniji satiričko-humoristički list u Hrvatskoj.  

Pikač izlazi od 1939., bila je tu i koja godina pauze zbog zabranjivanja od strane vlasti, no glavni i neodgovorni urednik Ivica Beti, poručuje da se Pikač kao i uvijek bavi aktualnim temama koje muče malog čovjeka, a ove godine u fokusu je internet i što raditi kad ga nema.

PIKAC 2024 studiom.hr DSC04410
Ivica Beti, glavni i neodgovorni urednik Pikač-a

Najveća novost je da Pikač po prvi put izlazi na izbore s novoosnovanom strankom ČS (Čista Savjest) čiji se program sastoji od dvije riječi: deset posto, što znači da stranka ČS uvijek daje 10 posto više u odnosu na druge.

Izrada pikača je na volonterskoj bazi, a karikature stižu iz Hrvatske ali i cijelog svijeta, iz Kolumbije, Slovačke, Austrije i Mađarske…

Velikom broju prolaznika podijeljeni su primjerci lista, a predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki poručio je svima da ga prihvate s dozom humora i neozbiljnosti, te zaželio ugodno čitanje.

Pikač je tiskan u 1600 primjeraka a od utorka svoj primjerak možete besplatno preuzeti u trgovinama, kioscima te u prostorijama Grada Preloga, u čijoj je nakladi tiskan.

Foto: Filip Švenda / Studio M (Uvjeti korištenja):

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.