Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pijani 27-godišnjak usred noći u stanu puštao glasnu glazbu, uhićen je

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

U dnevnom izvješću Policijska uprava međimurska donijela je informaciju o krađi iz obiteljske kuće i uhićenju 27-godišnjaka zbog remećenja javnog reda i mira.

Jučer, 28. prosinca između 5 i 14 sati u Turčišću, nepoznati počinitelj iz nezaključane kuće ukrao je novac. Materijalnu štetu 22-godišnji vlasnik procijenio je na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

27-godišnjak uhićen zbog glasnog puštanja glazbe u stanu

Noćas oko 1:30 sati u Čakovcu, u stanu u stambenoj zgradi u Vukovarskoj ulici, 27-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola putem muzičke linije sa zvučnicima glasno je puštao glazbu, čime je remetio noćni mir stanara zgrade. Muškarac je odbio alkotestiranje. Uhićen je i priveden na kriminalističko istraživanje. Privremeno mu je oduzeta muzička liniju sa zvučnicima.

Protiv 27-godišnjaka bit će podnesen optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu.

U centru Čakovca pronađen novac

U utorak, 27. prosinca kod bankomata u centru Čakovca, pošteni građanin pronašao je novac te ga predao policijskim službenicima.Pozivamo vlasnika, koji je izgubio novac da se javi u Nalazni ured u sjedištu Policijske uprave međimurske.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.