Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pijani 27-godišnjak izazvao požar u vlastitoj kući

Vatra / Foto: ilustracija

Foto: ilustracija

U utorak oko 14:20 sati u Paragu 27-godišnjak je pod utjecajem alkohola izazvao požar u prostoriji kuće u izgradnji u njegovu vlasništvu tako da je upaljačem zapalio dvosjed.

Izgorjela su dva dvosjeda, peć na kruta goriva, perilica rublja, televizor, dječji bicikl, ormarić i razna odjeća. U trenutku zapaljenja u kući nije bilo nikog te nije postojala opasnost od daljnjeg širenja požara, dok se počinitelj prije dolaska policijskih službenika udaljio u nepoznatom pravcu, javlja PUM.

Požar su ugasili pripadnici JVP Čakovec.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Očevidom je utvrđeno da je uzrok poduzeta ljudska radnja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.