Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Petra Marčinko u Šibeniku osvojila prvi profesionalni naslov

Petra Marčinko, prvi profesionalni naslov, ITF turnir Šibenik, svibanj 2021 / Foto: HTS
Petra Marčinko u paru s Mađaricom Nataliom Szabanin iznenađujuće su pobjednice ITF turnira tenisačica nagradnog fonda 15.000 dolara koji se održava u Šibeniku.

Petra Marčinko, prvi profesionalni naslov, ITF turnir Šibenik, svibanj 2021 / Foto: HTSU finalnom okršaju slavile su nad trećepostavljenim Ruskinjama Darijom Astahovom i Jekaterinom Makarovom sa 6:4, 6:3. Ovo je 15-godišnjoj Zagrepčanki prvi profesionalni naslov u karijeri i to već u drugom nastupu na turnirima ovog ranga. Prije nepunih mjesec dana debitirala je na Zagreb Ladies Openu i na startu svladala Japanku Kurumi Naru, svojedobno 32. igračicu s WTA liste.

Petra je jedna od najperspektivnijih hrvatskih tenisačica i u ovom trenu je 24. juniorka svijeta.

Petra Marčinko, prvi profesionalni naslov, ITF turnir Šibenik, svibanj 2021 / Foto: HTS

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.