Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Petnaest zlatnih odličja za međimurski med

17. Međimursko ocjenjivanje meda studiom.hr 1

Udruga pčelara Agacija u subotu je u Čakovcu dodijelila priznanja sa 17. Međimurskog ocjenjivanja meda, međimurskim pčelarima za najbolji ovogodišnji med.

Dodijeljeno je čak 15 zlatnih odličja za bagremov i cvjetni med, kao i med cvijeta uljane repice. Srebrnim odličjem ovjenčano je 28 proizvoda , dok je 14, uglavnom bagremovog meda, dobilo brončana odličja.

17. Međimursko ocjenjivanje meda studiom.hr 1

Pčelarima je na kvaliteti koju su uspjeli zadržati unatoč teškim i izazovnim vremenima čestitao župan Matija Posavec te obećao daljnju podršku Međimurske županije.

Susret je bio i edukativnog karaktera pa su održana predavanja na temu prevencije bolesti počela, svojstvima i primjene propolisa.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.