Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Peti put prošli put od 350 kilometara i obilježili godišnjicu pogibije Predraga Jurčeca

Donja Dubrava - Predrag Jurčec Ilok, branitelji / 10.7.2022.

Predrag Jurčec poginuo je 10. srpnja 1991. godine u Iloku. Prvi je međimurski branitelj koji je poginuo u Domovinskom ratu.

1991. u proljeće pristupio je hrvatskoj policiji, a poginuo je kao pripadnik I. Gardijske brigade Tigrovi.

U spomen na Predraga Jurčeca u četvrtak su peti put za radom iz Donje Dubrave njegovi su prijatelji i suborci krenuli s dva čamca na put Dravom do Iloka, 350 km da bi na njegovom grobu jučer upalili svijeće i položili cvijeće.

Pratili smo ih na njihovom putu, a telefonski na liniji s puta nas je izvještavao Neven Lisjak, predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Donja Dubrava. Kopnenim putem noćas su se vratili u Donju Dubravu, a ovom prilikom donosimo i fotografije s njihova puta.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.