Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pavel: Za nju

Pavel Everest (Foto: screenshot)

Foto: Screenshot

O ljubavi, nadi, putovanju, o zaštitničkoj snazi majčinstva govori nova pjesma Pavela. Naslova je ‘Za nju’, a njome zagrebački pop sastav pomaže Zakladu Solidarna te će od dijela emitiranja dio tantijema uplatiti na račun Fonda za žene.

Pjesmu je simbolično otpjevala Tonka, a njezini je autor Aljoša Šerić, uz kojeg je aranžman doradio i Jerje Šešelje.

‘’Ovo je pjesma o majci koja je s kćerkom pobjegla iz nasilne veze, ovo je pjesma koja ima sretan završetak, a nadam se da će takav isti imati sve majke i djeca koje se nalaze u nasilnom i nesretnom kućanstvu.”, rekao je Aljoša uz objavu novog singla.

Zaklada Solidarna djeluje od 2015 godine, a kroz Fond je od sredine 2019. godine do danas podržala 206 žena koje su preživjele nasilje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.