Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pas istrčao iz dvorišta i ugrizao dijete, vlasnik novčano kažnjen

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

U Murskom Središću jučer je lakše ozlijeđeno dijete koje je uslijed propuštenog nadzora na ulici ugrizao pas.

Kako je izvijestila Policijska uprava međimurska, oko 13:30 u ulici Sitnice pas mješanac uslijed nepažnje 39-godišnjeg vlasnika i propuštenog nadzora, istrčao je iz neograđenog dvorišta na ulicu te ugrizao dijete. Djetetu je medicinska pomoć pružena u ordinaciji opće medicine i utvrđeno je da je lakše ozlijeđeno.

Vlasnik psa sankcioniran je novčanom kaznom od 200 eura, a o svemu će policija izvijestiti nadležna veterinarska inspekcija te komunalno redarstvo. Iz policije ujedno podsjećaju građane da dužni voditi računa o svojim životinjama, držati ih pod nadzorom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.