Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Ozljeda ipak preteška: Luka Cindrić ne vraća se na Svjetsko prvenstvo u Egipat

Luka Cindrić / Foto: HRS
Iako je tinjala nada da će se Luka Cindrić vratiti na završnicu Svjetskog prvenstva u Egiptu, to se ipak neće dogoditi.

Nakon detaljnih liječničkih pregleda u Barceloni, klupski liječnik, dr. Josep Gutierrez obavijestio je Hrvatski rukometni savez da je magnetska rezonancija pokazala ozljedu aduktora te da Luka Cindrić ne može trenirati sljedećih 15 dana.

Podsjetimo da se Cindrić na bolove u preponama žalio tijekom priprema, no pretrage uoči puta nisu ukazale na ozljedu. Ipak, prvog susreta s Japanom, osjetio je nove poteškoće i u dogovoru sa Stručnim stožerom napustio Egipat, budući da u resortu gdje je reprezentacija bila smještena nije bilo mogućnosti za detaljnu liječničku analizu. Nakon pretraga u Braceloni, iz katalonskog velika ipak nisu stigle dobre vijesti.

Izbori li naša reprezentacija završnicu svjetske smotre, u njoj ipak neće moći računati na Luku Cindrića.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.