Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Ove nedjelje uživajte u godišnjem koncertu Tamburaškog orkestra Zvona

Tamburaški orkestar KUU Zvon župne zajednice Mala Subtoica, godišnji koncert, veljača 2023

TO KUU Zvon | Foto: Arhiva Studio M

Godišnji koncert Zvonovih tamburaša 2023 | Foto: Arhiva Studio M

Tamburaški orkestar KUU Zvon ove će nedjelje, 18. veljače održati svoj godišnji koncert s početkom u 17 sati u Domu kulture u Maloj Subotici.

Provedite ugodno popodne uz topli zvuk tambure i milozvučnih glasova ansambla Pučpuljike iz Čakovca te Zvonovih solista Antonije Jurinec, Denisa Hajdarovića i Danijela Škvorca. Osim glazbenog putovanja žanrovima očekuju vas i gosti instrumentalisti na zanimljivim glazbalima. 

Poneke detalje o koncertu otkrit ćemo već u četvrtak u Kulturnom moziaku kada ćemo o programu godišnjeg koncerta, ali i Zvonovim tamburašima razgovarati s dirigentom Valentinom Škvorcom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.