Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

‘Ovaj grad’ najemitiranija pjesma! Nagradu je Miji uručio Željko Švenda

Zagrebački festival 2020

Foto: Zagrebački festival

‘Ovaj grad’ Mije Dimšić najemitiranija je pjesma s prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala!

Nastala je u koautorstvu s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, “Ovaj grad” je country balada, netipična za hrvatski radijski eter što nije spriječilo glazbene urednike da je uvrste na svoje playliste. Po službenim podacima HDS ZAMP-a upravo je ona najemitiranija pjesma 66. Zagreb festa.

Mladoj osječkoj kantautorici nagradu je večeras na 67. izdanju Zagreb festa uručio Željko Švenda, direktor našeg radija i predsjednik Hrvatske udruge radijskih nakladnika (HURiN).

Mia Dimšić prima nagradu za najemitiraniju pjesmu 66. Zagrebačkog festivala, “Ovaj grad”

Posted by Zagrebački festival on Friday, 24 January 2020

 

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.