Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA Otvoren 23. Sajam cvijeća: Četrdesetak izlagača i bogati kulturno-zabavni program do kraja vikenda!

U Prelogu je u tijeku 23. Sajam cvijeća koji je u petak otvorio gradonačelnik Ljubomir Kolarek.

Sajam prati bogati kulturno-zabavni program, a prvog dana na pozornici su nastupilla djeca iz dječjih vrtića Vesela loptica i Fijolica, plesno-scenska skupina Udruge umirovljenika Prelog, udruga Kalinka i Pjevački zbor Grada Preloga.

Sajam Turističke zajednice Grada Preloga traje do nedjelje, a posljednjeg dana na pozornici od 15 sati nastupit će: Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec, Puhački orkestar Grada Preloga i gosti iz Občine Puconci.

Pogledajte našu veliku fotogaleriju prvog dana (Uvjeti korištenja):

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.