Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Otkriveni detalji tragedije na jezeru: 24-godišnjak se utopio

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

U jezeru HE Čakovec kod Kuršanca utopio se 24-godišnjak, objavila je danas međimurska policija.

Na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec jučer je prepoznavanjem mrtvog tijela utvrđen identitet muškarca čije je mrtvo tijelo pronašao građanin u ponedjeljak u akumulacijskom jezeru HE Čakovec kod Kuršanca.
 
Prepoznavanjem je utvrđeno kako se radi 24-godišnjaku s područja Varaždinske županije, čiji je nastanak prijavljen 25. veljače ove godine Policijskoj upravi varaždinskoj.

Obdukcijom je utvrđeno kako je uzrok smrti utapanje.
 
O utvrđenim činjenicama obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo i Policijska uprava varaždinska, navode u priopćenju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.