Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Otežan rad liječnika i u Ambulanti Prelog, obiteljski liječnici mole pacijente za strpljenje

Ambulanta Prelog_covid19
Ispred Ambulante Prelog postavljena dva manja šatora kako bi pacijenti koji dolaze i moraju čekati na ulazak bili sklonjeni od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Naime, uz uobičajene sezonske bolesti, cijepljenje protiv gripe i borbe protiv koronavirusa, otežan je rad liječnika.

Timovi rade u izmijenjenim okolnostima uzrokovanim epidemijom koronavirusa, a u slučaju bilo kakvih problema unutar pojedinog tima, situacije se rješavaju zamjenama unutar timova te su svi pacijenti uvijek zbrinuti.

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju pacijente se poziva da svoj dolazak kod liječnika dogovore telefonom ili e-mailom. One koji se naručuju za stalnu terapiju pak se upućuje da koriste automatsku sekretaricu. Mlađima i onima koji ne trebaju hitnu zdravstvenu zaštitu preporučuje se komunikacija e-mailom kako bi telefonske linije ostale slobodne za starije te hitne slučajeve.

Na ulazu u ambulantu potrebno je pozvoniti i čekati na dolazak medicinske sestre.

Iz Ambulante Prelog svoje pacijente pozivaju na strpljenje. U suradnji s Gradom Prelogom ovih će se dana dogovarati i dolazak dodatnog osoblja, kako bi se pacijentima još više olakšalo rješavanje problema bez dolaska u ambulantu.

Unutar Ambulante Prelog rade liječnici Diana Krešić, dr. med., Ljubica Slaviček, dr. med.spec. obiteljske medicine, Lidija Vidović Zvonar, dr. med.spec. obiteljske medicine te Zrinko Karlović, dr. med.spec. opće medicine sa svojim medicinskim sestrama.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.