STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

‘Osobni interesi i ambicije pojedinaca preko leđa radnika i bolnice ne smiju se tolerirati’

U Županijskoj bolnici Čakovec danas je održana konferencija za novinare. Glavna tema bile su optužbe koje su se protiv Bolnice i zaposlenika čule na posljednjoj sjednici Skupštine Međimurske županije.

Ravnatelj Tomislav Novinščak ispred svih djelatnika u uvodu je istaknuo da se osobni interesi i ambicije određenih pojedinac, preko leđa radnika i bolnice ne smiju tolerirati.

– Zbog stalnog nametanja i forsiranja političkih tema sa zlonamjernim i neprovjerenim neistinama, kojima se nanijela i stalno iznova nanosi šteta i vrijeđa ugled i čast djelatnika bolnice i ustanove, traži se javna isprika predsjednika Skupštine Međimurske županije Mladena Novaka i predsjednika Odbora za zdravstvo Gorana Kozjaka, kao i njihova odgovornost – rekao je ravantelj Novinščak.

Iznesene su brojne konkretne činjenice kojima je ukazao na prozivanja neprovjerenim i netočnim informacijama. U nekim političkim prepucavanjima, smatra Novinščak, ima i elemenata klevete.

Stav je svih radnika i svih službenih tijela Bolnice da ih se mora pustiti na miru da svi rade svoj posao koji najbolje znaju i upravo u ovoj koronakrizi to dokazuju za korist pacijenata.

Na konferenciji su svoje primjere kojima su demantirali optužbe na račun bolnice iznijeli i predsjednik Stručnog vijeća prim. dr. Joško Smilović, pomoćnik za kvalitetu zdravstvene zaštite – dr. Igor Šegović, spec. ped., pročelnik Službe kirurške djelatnosti – Krištofić Dražen, spec.kirurgije te predsjednica Upravnog vijeća – dr. sc. Sonja Tošić – Grlač.

Detalje donosimo u informativnom programu.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More