Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Osmina finala Kupa i trećeligaši otvaraju nastavak sezone u međimurskom nogometu

NK Mladost Komet - NK Dinamo Palovec, 1. Međimurska Premiel liga 1.4.2023. | Foto: Željka Švenda / Studio M

Foto: Arhiva Željka Švenda / Studio M

Prvog vikenda u ožujku nastavlja se sezona u međimurskom nogometu, a proljeće otvaraju utakmice osmine finala međimurskog Kupa i trećeligaši. Sve utakmice igraju se s početkom u 15 sati.

U subotu Venera u Svetom Jurju na Bregu dočekuje Međimurje Čakovec, u Podturnu će domaćin ugostiti Centrometal iz Macinca, a Nedelišće dočekuje Polet iz Pribislavca, u Jurovcu će Bratstvo ugostiti Mladost Komet iz Preloga, u Svetoj Mariji Mladost igra protiv Rudara iz Murskog Središća.

U nedjelju u Belici BSK igra protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri, Međimurec u Dunjkovcu-Pretetincu dočekuje Slogu iz Štrigove, a u Ivanovcu Mladost dočekuje branitelja naslova Graničar iz Kotoribe.

Trećeligaši proljeće otvaraju utakmicama 14. kola.

U skupini A igraju se dvije utakmice: Drava Kuršanec – Drava Donji Mihaljevec te Omladinac Držimurec Strelec – Otok, a u nedjelju Sloboda Mihovljan – Budućnost P, Borac Donji Hrašćan – Graničar Novakovec.

U skupini B sastaju se Donji Koncovčak – Parag, Bratstvo Preseka – Hajduk Štrukovec, Šenkovec – Torpedo te Napredak – Dubrava, a jedna utakmica na rasporedu je u nedjelju: Omladinac Mačkovec – Trnovec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.