Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

OŠ Domašinec i COO Čakovec pobjednici županijskog natjecanja Modelarska liga

Modelarska liga, županijsko natjecanje 2023

Modelarska liga, županijsko natjecanje 2023

Timovi OŠ Domašinec i Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec pobjednici su županijsko natjecanje Danas mali, sutra veliki majstor – Modelarska liga 2023.

Natjecanje je održano 9. svibnja u domaćinstvu III. osnovne škole čakove, a u organiazciji Društvo pedagoga tehničke kulture Međimurske županije i su suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Međimurske županije.

Na natjecanju je sudjelovao 21 tim, a činila su ga dva učenika od 5. do 8. razreda i mentor. Sudjelovali su timovi iz Centra za odgoj i obrazovanje, te osnovnih škola Sveti Martin na Muri, Prelog, Šenkovec, Kotoriba, Macinec, Domašinec i Foto-kino kluba Ivanovec.

Nakon trosatnog rada u izradi tehničke tvorevine, suci su proglasili da je najuspješniji tim iz OŠ Domašinec, Mateja Kovač i Helena Perhoč. Po rangu druge bile su Tina Horvat i Laura Strahija sve 8. razred iz iste škole s mentoricom Renatom Martinec. Treći tim je iz OŠ Šenkovec, Franka Radek (6.r.) i Jelena Pongrac(7.r.), i mentorica Mihaela Novak.

Prema pravilima natjecanja za učenike s posebnim potrebama, prvo mjesto je osvojio I. tim Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec u sastavu Nikola Bobičanec (8.r.) i Neven Horvat (8.r.), mentor  Vedran Vurušić. Drugi tim su Danijel Mesarić (6.r.) i Elvis Topčagić (oos9), mentor Vedran Vurušić. Treće mjesto je osvojio tim Anita Kalanjoš (7.r.). i Ivona Fučec (6.r.) s mentoricom Kristinom Najman.

Pobjednici će Međimursku županiju predstavljati na Državnom natjecanju Modelarske lige u Stubičkim Toplicama od 26. – 28. svibnja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.