Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Orkestar iz Budimpešte i kraljevske mažoretkinje oduševili blagdanskim koncertom

Općina Donji Kraljevec za kraj blagdana svojim je mještanima poklonila koncert na kojem su nastupili Puhački orkestar Hubay Jenő iz Budimpešte i mažoretkinje općine Donji Kraljevec i oduševili publiku.

Budimpeštanki orkestar kojeg vodi dirigent Róbert Koroši između ostalih izveo je Naplitansku pjesmu, Bajorsku polku, valcer Klizači i Gdje limunovo drvo cvjeta, Šanjolski ples … Posebno je zaintrigirao nesvakidašnjeom izvedbom u kojoj su se u službi instrumenata našli čekiči i nakovanj.

Pogledajte:

Mažoretkinje su se prestavile kroz nekoliko nastupa. Seniorski sastav pokazao je novu koregrafiju koju uvježbavaju za državno prvenstvo. Nastupile su i najmlađe članice s dijelom koreografije koju uvježbavaju za nastup na svom prvom državnom natjecanju, u kategoriji pomponi mlađi.

Solo nastupima predstavile su se Ena Goričanec i Melani Mihoci, a izvele su koreografije s kojima su na posljednjem državnom prvenstvu u twirlingu osvojile zlato i srebro.

Pogledajte našu fotogaleriju

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.