Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Orehovica, Pribislavec 2 i NK Parag najbolji na Međimurskom festivalu sportske rekreacije Roma

Međimurski festival sportske rekreacije Roma – Romijada / svibanj, 2022

Ekipe Orehovica, Pribislavec 2 i NK Parag bile su najbolje na Međimurskom festivalu sportske rekreacije Roma koji je održan u nedjelju nakon višegodišnje pauze.

Nekad popularna Romijada okupila je ukupno 10 ekipa iz međimurskih romskih naselja. Natjecanje je odžano u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu u šest disciplina: pikadu, bacanju lopte u koš, rušenju zadanih ciljeva, visećoj kuglani, gađanju kolutovima i hvatanju kolutova.

Nakon dvosatnog natjecanja ukupnu pobjedu odnijela je ekipa Orehovice, ispred ekipe Pribislavec 2, dok je treće mjesto osvojila ekipa NK Parag.

Natjecanje je proteklo u pozitivnoj atmosferi, a pravom sportskom duhu pridonijeli su i suci. Pravdu su dijelili polaznici Programa za osposobljavanje voditelja sportsko-rekreacijskih aktivnosti kojeg je Hrvatska olimpijska akademija ovih dana provodila u Čakovcu.

Romijada je održana u sklopu projekta Međimurje – Europska regija sporta, a u organizaciji Međimurskog saveza sportske rekreacije Sport za sve.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.