STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Općina Orehovica slavi prvih četvrt stoljeća, Antoniji Ružić priznanje za sportske uspjehe

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća počelo je obilježavanje prvih 25 godina postojanja Općine Orehovica.

U domu kulture u Podbrestu pred mnogobrojnim uzvanicima na prethodnu godinu osvrnuli su se načelnica Dijana Novak i predsjednik Općinskog vijeća Neven Kreslin.

Datumski simbolično prva je to godina novoizabrane vlasti jer je sjednica održana točno 365 dana nakon lokalnih izbora, podsjetila je Novak. Izrazila je zadovoljstvo stanjem na području općine pri čemu je podsjetila na razvoj koji su sva mjesta, Orehovica, Podbrest i Vularija, doživjela pod vodstvom bivšeg načelnika Franje Bukala koji je preminuo početkom godine. Istaknula je i da mjesta za napredak uvijek ima pa će se u budućnosti okrenuti ostvarivanju zacrtanih strateških projekata i izgradnje infrastrukture pri čemu je prioritet aglomeracija.

Čestitku je povodom Dana općine uputio zamjenik župana Josip Grivec te obećao daljnju podršku Međimurske županije, a u okvirima njezinih mogućnosti.

Svečana je sjednica prilika za nagrade pa su za svoje uspjehe nagrađeni učenici, dok je priznanje za sportske rezultate primila tenisačica Antonija Ružić.

Više o svemu donosimo u informativnom programu.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.