Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Općina Orehovica: Potpisani ugovori s pet mladih obitelji za uređenje nekretnina

Foto: Općina Orehovica

Petero korisnika koji su se prijavili na natječaj za dodjelu poticaja za uređenje nekretnina na području Općine Orehovica u srijedu su potpisali ugovor s načelnikom Franjom Bukalom.

Ugovor je potpisan s mladim osobama koje su u potpunosti vlasnici nekretnine koju žele iste urediti za kvalitetnije i bolje životne uvjete. Svakome će biti isplaćen iznos od 20 tisuća kuna, što ukupno iznosi 100 tisuća kuna.

Do sad je na ime poticaja za uređenje nekretnine Općina Orehovica u 2020. godini, iz svog proračuna izdvojila 240.000,00 kuna, dok u proračunu za 2021. godinu, usvojenom od strane Općinskog vijeća Općine Orehovica, za istu stavku predviđeno 200.000,00 kuna. Raspisivanje natječaja najavljeno je za početak iduće godine.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.