Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Općina Orehovica: Kandidacijske i zbirne liste za izbor načelnika i članova Općinskog vijeća

izbori_ilustracija / Foto: Studio M
Sukladno Zakonu o lokalnim izborima Općinsko izborno povjerenstvo Općine Orehovica objavilo je zbirnu listu pravovaljanih kandidatura za izbor načelnika i članova Općinskog vijeća Općine Orehovica te pravovaljane kandidature i zbirne liste pravovaljanih kandidatura za izbor zamjenika opcinskog nacelnika iz reda pripadnika romske nacionalne manjine.

[pdf-embedder url=”https://www.studiom.hr/wp-content/uploads/2021/04/Potpisane-kandidature-i-kandidacijske-liste.pdf” title=”Lokalni izbori 2021: Potpisane kandidature i kandidacijske liste”]

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.