STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Općina Mala Subotica nagrađuje uspješne učenike i studente, prijave do 24. lipnja

Učenici i studenti s područja Općine Mala Subotica do 24. lipnja mogu podnijeti zahtjev za dobivanje novčane nagrade za postignute uspjehe.

Pravo na novčanu nagradu imaju učenici osnovnih i srednjih škola koji su u ovoj školskoj godini osvojili jedno od tri prva mjesta na natjecanjima minimalno županijskog ranga iz područja kulture, sporta, znanosti i drugih područja. Studenti čiji ukupni uspjeh na studiju zaključno s akademskom godinom 2019/2020. iznosi 4,5 ili više, te dobitnici dekanove ili rektorove nagrade.

U molbi je potrebno navesti ime i prezime, adresu prebivališta, OIB, razlog iz kojeg se podnosi molba te kopija dokaza o postignutom uspjehu. Molbe se zaprimaju najkasnije do 24. lipnja na adresu Općine Mala Subotica ili na e-mail: opcina@opcina-mala-subotica.hr.

Konačnu odluku o dodjeli nagrade donijet će općinski načelnik, a one će biti uručene na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana Općine Mala Subotica.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More